Werken bij Laater
Bedrijven
Werken bij

Laater

Over Laater

Laater BV is een pensioenadviesbedrijf voor de zakelijke markt. Wij adviseren werkgevers en ondernemingsraden over pensioenregelingen. Dat kan bij het opzetten van een nieuwe regeling zijn, het wijzigen van een bestaande regeling of bij de verlenging van het pensioencontract. Ook bij overname- of harmonisatietrajecten ondersteunt Laater. Naast deze activiteiten doen we veel juridisch pensioenadvies, richten we ons op pensioencommunicatie en vervaardigen we actuariële pensioenberekeningen.

 

Historie bedrijf

Laater is in 2003 gestart vanuit de zolderkamer van Martijn Visser met helemaal niets, behalve veel enthousiasme, een boel pensioenkennis, een leeg schrijfblok en een nieuwe pen. Inmiddels is Laater uitgegroeid tot een adviesbedrijf met 9 medewerkers in de gehele breedte van het (zakelijk) pensioenadviesvak. Naast Laater staat het zusterbedrijf Pensioenbeheer Nederland die zich bezighoudt met het (administratief) beheren van pensioenregelingen.

 

Missie / motto

Pensioen is echt iets voor Laater!

 

Expertisegebieden MZ

Laater beschikt over een zeer uitgebreide en jarenlange ervaring in de begeleiding van ondernemingsraden bij pensioenvraagstukken.

 

Producten en diensten MZ

Advisering en begeleiding, second opinion, onderhandeling namens de OR, cursussen en opleiding zowel voor beginners als gevorderden.

 

In welke branches actief

Pensioenadvisering.

 

Lid van / aangesloten bij

Laater is mede-oprichter en lid van de vereniging Samenwerkende Pensioenadviseurs SPA. Martijn Visser is Register Pensioenadviseur, en tevens voorzitter van deze beroepsvereniging.

 

Aantal medewerkers totaal

9 medewerkers

 

Bezoekadressen:

Minervum 7444, Breda

Frisselsteinstraat 5, Veghel

Vaartweg 91, Smilde