Werken bij Edmond Halley
Bedrijven
Werken bij

Edmond Halley

Over Edmond Halley

Wij helpen ondernemingsraden, werkgevers en pensioenfondsen op pensioengebied. Natuurlijk met de inhoud, maar vooral met het proces. We streven daarbij naar samenwerking tussen de verschillende belanghebbenden. Maar als het nodig is gaan we een stevige onderhandeling niet uit de weg.

 

We kijken breder dan naar pensioen alleen. We betrekken de bedrijfsdoelen, de strategie, de cultuur, het HR beleid, het arbeidsrecht, pensioenrecht en de actuariële kant. We maken dingen simpel, helder en begrijpelijk. Want alleen dan wordt het effect voor alle belanghebbende zichtbaar. Wat dat oplevert vertellen onze relaties op onze website: www.edmondhalley.nl

 

Historie bedrijf

Edmond Halley is in 2007 opgericht door ervaren pensioenconsultants. Ieder zag in hun het eigen vakgebied dat het veel beter kon. Ze besloten hun krachten te bundelen om een integrale oplossing te kunnen bieden. De onderscheidende aanpak sloeg aan. Ondertussen zijn we van diverse OR consultants, de vaste partner in pensioenzaken.

 

Missie / motto

Voor ons zijn je doelen het startpunt. Pensioenadvies is ons middel.

Dat merk je aan onze aanpak en dat merk je aan jouw resultaat.

 

Expertisegebieden MZ

Pensioen

 

Producten en diensten MZ

Pensioenadvisering, procesbegeleiding, pensioenjuridische zaken, actuariële diensten, pensioenfondsbestuur. Training en opleiding van financieel adviseurs, pensioenadviseurs, pensioenfondsbestuurders, HR medewerkers, OR adviseurs en OR leden. .

 

In welke branches actief

Alle

 

Welke medewerkers zijn actief op NIVOR (profiel)?

Wim Hoogendoorn

Jeroen Tuijp

 

Aantal medewerkers totaal

7