U14-1 Communicatieve en sociale vaardigheden

Online cursus U14-1 Communicatieve en sociale vaardigheden

Waar mensen samenleven of samenzijn vindt communicatie plaats. Als beroepschauffeur is het belangrijk dat jij goed met collega’s en klanten kan communiceren. In deze  online cursus leer je daar meer over.

Waar mensen samenleven of samenzijn, vindt communicatie plaats. Dit doen we door te spreken en te luisteren. Als beroepschauffeur is het belangrijk dat jij goed met collega’s en klanten kan communiceren. In deze nascholingscursus leer je daar meer over.

Doel van de cursus

In de online cursus 'U14-1 Communicatieve en sociale vaardigheden' leer je meer over de verschillende vormen van communicatie. Dat helpt jou als beroepschauffeur om beter te communiceren met collega's en klanten. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Effectief communiceren
  • Kennis van de invloed van iemands referentiekader op communicatie
  • Geven van feedback en feedforward

Duur en studiebelasting

De online cursus 'U14-1 Communicatieve en sociale vaardigheden' neemt 4 uur in beslag. Om een goed rendement te halen uit de cursus is het aan te raden deze tijd over verschillende momenten te verdelen.

Doelgroep

De online curusus 'U14-1 Communicatieve en sociale vaardigheden' is voor beroepschauffeurs die graag aan hun nascholingsverplichting willen voldoen.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Communiceren, Veilig werken.

Lesmaterialen

De online cursus 'U14-1 Communicatieve en sociale vaardigheden' bestaat uit: tekst, afbeeldingen, verschillende vraagsoorten, video’s, illustraties en animaties.

Certificaat

Na het behalen van de cursus kan je zelf een certificaat downloaden. Let op dat jij om te voldoen aan 7 uur nascholingsverplichting nog aan een praktijkdeel moet deelnemen. Dit praktijkdeel moet binnen 10 dagen na het starten van deze online cursus ingepland worden!