Engels voor beginners

Online cursus Engels voor beginners

Engels is wereldwijd de op twee na meest gesproken taal. Je kan er in vrijwel alle landen van de wereld mee terecht. Deze online cursus is een instaptraining voor als je nog (bijna) geen Engels spreekt en je in de basis verstaanbaar wilt maken.

Engels is wereldwijd de op twee na meest gesproken taal. Je kan er in vrijwel alle landen van de wereld mee terecht. Engels is een relatief makkelijke en toegankelijke taal om te leren en je kan er direct mee starten. Dus ga je op vakantie, kijk je veel Engelstalige TV of vind je het gewoon leuk wat meer over de Engelse taal te weten? Start dan direct met deze online training. Elke dag leer je nieuwe woorden.

Doel van de cursus

Deze online cursus 'Engels voor beginners' is een instaptraining voor als je nog (bijna) geen Engels spreekt en je in de basis verstaanbaar wilt maken.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Converseren in het Engels
  • Kennis van diverse Engelse woorden
  • Jezelf verstaanbaar maken in het Engels

Duur en studiebelasting

De online cursus 'Engels voor beginners' is bij een gemiddeld studietempo in circa 21 dagen af te ronden.

Doelgroep

Deze introductietraining is geschikt voor echte beginners van het Engels. Je leert een simpel gesprek aanknopen en over dagelijkse zaken in gesprek te gaan. Je hoeft nog geen Engels te spreken om hiermee aan de slag te kunnen. Heb je al wel wat ervaring met spreken maar wil je gewoon een wat betere basis (bijvoorbeeld grammaticaal), dan past deze online training ook prima!

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Communiceren, Converseren, Leren.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.