Introductie mentale gezondheid

Online cursus Introductie mentale gezondheid

Onze mentale gezondheid bepaalt niet alleen hoe we ons voelen op het werk, maar ook hoe we het leven ervaren. Leer in deze introductiecursus hoe o.a. stressmanagement, emotionele intelligentie, veerkracht en zelfvertrouwen en  jouw werkvermogen en levenskwaliteit kunnen verbeteren. 

Onze mentale gezondheid bepaalt niet alleen hoe we ons voelen op het werk, maar ook hoe we het leven ervaren. Ontdek de kracht van een goede stressmanagement, emotionele intelligentie en meer in onze cursussen. Leer hoe je jouw veerkracht vergroot en jouw werkvermogen optimaliseert voor succes op alle fronten. Deze korte cursus biedt een boeiend overzicht van de cruciale aspecten van mentale gezondheid, met verwijzingen naar specifieke verwijs cursussen die je helpen om jouw mentale kracht te versterken. Het is tijd om te investeren in jezelf en te streven naar een gelukkig leven!

Doel van de cursus

Het doel van de cursus ‘Introductie mentale gezondheid’ is om je te helpen je mentale gezondheid te verbeteren en werkvermogen te optimaliseren. Er wordt inzicht geboden in verschillende aspecten van mentale gezondheid, zoals stressmanagement en emotionele intelligentie, en praktische vervolgcursussen genoemd voor verbetering. De cursus beoogt de veerkracht te vergroten, prestaties op het werk te verbeteren en een gezonder, gelukkiger leven te bevorderen.

Wat kan je of ken je na de cursus

Je krijgt een kennismaking met algemene informatie waarmee je verder kunt leren door middel van vervolgcursussen.

Duur en studiebelasting

De cursus ‘Introductie mentale gezondheid’ duurt slechts enkele minuten, waarna je zelf de keuze hebt om vervolgcursussen te volgen om je kennis over de specifieke onderwerpen te verdiepen.

Doelgroep en vooropleiding

Deze cursus is geschikt voor mensen die streven naar een gezondere levensstijl en duurzame inzetbaarheid.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus krijg je algemene informatie omtrent mentale gezondheid.

Lesmaterialen

De cursus ‘Introductie mentale gezondheid’ bestaat uit waardevolle informatie en vervolgcursussen. 

Opbouw van de cursus

Deze korte cursus bevat algemene informatie over de verschillende aspecten van een goede mentale gezondheid. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module met een tal aan vervolgcursussen. 

Toetsing

De cursus ‘Introductie mentale gezondheid’ bevat geen toetsing.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Aanpassingsvermogen
Probleemanalyse
Stressbestendigheid
Timemanagement
Zelfinzicht
Zelfvertrouwen