Hoe je geen last van stress meer hebt

Online cursus Hoe je geen last van stress meer hebt

Deze cursus gaat over stress en dan vooral het managen ervan. We leren wat stress is, waarom het er is en hoe je slechte stress kan managen. We leren over concrete tools je je in kan zetten om stress te herkennen en te beheersen. 

Deze cursus gaat over stress en dan vooral het managen ervan. We leren wat stress is, waarom het er is en hoe je slechte stress kan managen. We leren over concrete tools je je in kan zetten om stress te herkennen en te beheersen. Deze werken bij iedereen, altijd en overal.

Kortom: Laat stress niet langer jouw leven beheersen en ontdek hoe je meester kan worden over stress en kalmte kan omarmen!

Doel van de cursus

In de online cursus 'Stressmanagement: Over het oplossen van langdurige stress' helpt auteur Remco Nijkamp (specialist op gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en stressmanagement), je succesvol om te gaan met verschillende vormen van stress, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Wat ken en kun je na de cursus

Na de cursus weet je wat stress precies is, welke vormen van stress er bestaan, wat de impact van stress is op je lichaam en geest en hoe je stress kunt managen in je dagelijks leven en werk.

Duur en studiebelasting

De online cursus 'Stressmanagement: Over het oplossen van langdurige stress'  duurt circa 1 uur en bestaat uit 1 module met 9 hoofdstukken. 

Doelgroep 

Deze cursus 'Stressmanagement: Over het oplossen van langdurige stress' is voor iedereen die wilt leren over stress, de impact van stress en hoe je het kunt managen.

Vaardigheden

Je leert omgaan met (langdurige) stress, ontwikkeld zelfinzicht en aanpassingsvermogen. 

Lesmaterialen

Deze cursus bestaat uit een online training met tekst, interactieve elementen en video’s. Tussendoor worden een aantal vragen gesteld.

Toetsing

In de cursus zijn een aantal vragen verwerkt om voor jezelf te checken of je de inhoud goed begrepen hebt. Er is geen eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een gewaarmerkt bewijs van afronding. 

Tip: Bewaar je bewijs van afronding bij je (LinkedIn) profiel, At Monday Talentcard®, portfolio of online CV. Zo raak je het nooit meer kwijt en toon je bovendien aan iedereen jouw ambitie en talent. 

Aanpassingsvermogen
Stressbestendigheid
Timemanagement
Zelfinzicht