Het mooiste uit de put halen: groei-principes bij tegenslagen in je leven

Het mooiste uit de put halen: groei-principes bij tegenslagen in je leven

Ontdek hoe je omgaat met tegenslagen en weer rust, richting, perspectief en houvast krijgt.

Het hoort bij het leven, zeggen ze: tegenslagen. Een ontslag, scheiding, ongeluk, ziekte, het verlies van een naaste. Allemaal impactvolle gebeurtenissen die je wereld (tijdelijk) op zijn kop zetten. Je kunt ze niet voorkomen, en zelden veranderen. Het enige waar je invloed op hebt, is de manier waarop je ermee omgaat. Het helpt als je niet alleen ‘de put’ ziet waarin je zit, maar vooral ook de bron die daarin te vinden is voor je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Jesse Jacobs heeft – door de tegenslagen in haar eigen leven en de ervaringen in haar coachpraktijk – inzicht gekregen in de helpende en helende principes bij dit soort schokkende gebeurtenissen. In ‘Het mooiste uit de put halen’ legt zij deze principes uit en reikt zij jou daarmee een uniek en inspirerend coach- en reflectieboek aan, dat je helpt om in moeilijke tijden weer rust, richting, perspectief en houvast te krijgen.

Het boek is voor iedereen die in het leven te maken krijgt met tegenslagen en voor professionals die hun cliënten willen helpen het mooiste uit de put te halen.