Financieel vrij: Laat geld voor jou werken in plaats van andersom

Financieel vrij: Laat geld voor jou werken in plaats van andersom

Ontdek hoe je je moneymindset verandert en grip krijgt op je geldzaken en hoe ook jij financieel onafhankelijk kunt zijn. 

Toen Janneke van den Brink na een reorganisatie ineens op straat stond, voelde dat stiekem als een cadeautje. Het was namelijk hét moment om het roer om te gooien. Haar doel? Voorgoed stoppen met werken en binnen twee jaar financieel onafhankelijk zijn. 

In Financieel vrij vertelt ze hoe dat gelukt is en deelt ze haar zoektocht naar zingeving. Op een laagdrempelige manier laat ze zien hoe je je moneymindset verandert, welke beleggingsvormen er zijn en hoe je grip krijgt op je geldzaken, zodat ook jij aan de slag kunt gaan. 

Met dit luisterboek wil Janneke jou laten zien dat je niet alles moet geloven wat je denkt. Financiële vrijheid is echt voor iedereen mogelijk, maar je moet er wel iets voor doen. Ze wil je ervan bewust maken dat het niet nodig is om je hele leven keihard te rennen, enkel om in een duur huis te kunnen wonen waar je door alle drukte weinig van kunt genieten. Je kunt een leven leiden vanuit eigen intrinsieke motivatie en zingeving. Dit is voor haar de allerbelangrijkste beweegreden geweest om financiële vrijheid na te streven. 

Nu ze zelf weer het roer in handen heeft, kan ze eindelijk iets teruggeven en jou helpen uit oude patronen te breken. Patronen waartegen ook zij heeft moeten vechten. 

Dit luisterboek is voor mensen die het gevoel hebben vast te zitten en verandering willen aanbrengen in hun leven. Mensen die merken dat ze ergens anders voor bestemd zijn en hierop ook actie willen ondernemen. 

Je werk is niet je leven. Kruip achter je bureau vandaan, pak de controle terug en laat geld voor jou werken in plaats van andersom! 

Ontwikkelen medewerkers